title for tax sale property in alabama

title for tax sale property in alabama

Member since 2018 · 1 post · 0 votes

what specific information is included in the notice of tax sale to lien holders, just sale info, or amount to redeem also ?

0Reply
16 views

1 Reply

Jump to latestLatest
  • JD, CCIM , Real Estate Broker · Tuscaloosa, AL · Member since 2014 · 1k+ posts · 1k+ votes
    8y

    @Donald Koontz, this is what Ala. Code Section 40-10-74 says: If the mortgage or other instrument creating a lien under which a party seeks to redeem is duly recorded at the time of said tax sale, the said party shall, in addition to the time in this title specified, have the right to redeem said real estate sold, or any portion thereof covered by his mortgage or lien, at any time within one year from the date of written notice from the purchaser of his purchase of said lands at tax sale, served upon such party, and notice served upon either the original mortgagees or lienholders or their transferee of record, or their heirs, personal representatives or assigns shall be sufficient notice. Such notice shall be given by certified or registered mail, return receipt demanded, addressed to the last known address of the mortgagee or lienholder

Join the conversationCreate a free account to reply, vote on answers and follow this thread.